REGISZTRÁCIÓ BEJELENTEKZÉS
+36 30 3351427  •  infokelenfa.hu
Grnák Tamara
Kelenfa vezető, coach
 
telefon: +36303351427
email: grnaktamara@gmail.com
 
Grnák Tamara vagyok, 12 éve hívtam életre a Kelenfa Családi és Szabadidőközpontot itt a XI. kerületben.
 
Még mindig hihetetlen számomra, hogy egy gondolatból, majd sok- sok munkából, erőfeszítésből egy akkor egyedit tudtam alkotni. Persze sosem voltam teljesen egyedül, fantasztikus emberek, szuper oktatók segítették és segítik a mai napig is a munkám.
 
Az idő természetesen halad, de a Mi célunk továbbra is támogatni, kiszolgálni, edukálni. Nap, mint nap teljes erőbedobással dolgozunk a bölcsisekért, az ovisokért, kisiskolásokért, kismamákért, családokért.
 
Év közben délelőttönként a legkisebbekre fókuszálunk, Mini ovival várjuk a családokat, illetve Baba-Mama programokkal, délután az ovis különórákkal és Kismama / felnőtt tornákkal várjuk a hozzánk érkezőket.
 
Legnagyobb sikereink, ahogy látjuk nőni, fejlődni, ügyesedni a hozzánk járó gyerekeket. Onnantól kezdve, hogy megteszik nálunk az első lépéseket odáig, hogy iskolásként már segítőnek térnek vissza hozzánk nyári napközis táborainkba.
 
A hétvégeken a workshopok és szülinapi zsúrok lebonyolításáé a főszerep, amely szintén a szívem csücske, mert sokszor találkozunk korábban hozzánk járó gyerekekkel és ilyen formában picit újra együtt mókázhatunk.
 
Üdvözlettel,
Tamara
Galéria Adatkezelési tájékoztató Házirend Oktatóink
     © 2019 Kelenfa családi és szabadidőközpont oktato.php?oktato=16