REGISZTRÁCIÓ BEJELENTEKZÉS
+36 30 3351427  •  infokelenfa.hu
Janurik Netti
jóga oktató
 
email: info@kelenfa.hu
 
7 évvel ezelőtt kezdtem el jógázni, majd több mint két éve sikeresen elvégeztem a Mandala Jógastúdió Hatha jóga oktatói képzését. Azóta nagy szeretettel és elkötelezettséggel tanítok jóga óráimon. Azáltal, hogy a várandósságom alatt is folytattam a rendszeres jógagyakorlást, igazán csodás és emlékezetes időszak volt az életemben.
 
Azonban te is bizonyára érzed, hogy az élet teljesen megváltozott mióta kisbabád született. Ez nálam sincsen másképp.
 
Az anyaság rengeteg örömmel és boldogsággal tölt el, de természetesen kihívásokkal is jár. Éppen ezért még inkább fontos számomra, hogy fittnek és egészségesnek érezzem magam, hogy minden feladatot és kihívást könnyen tudjak kezelni.
A jóga segít abban, hogy testi és lelki szinten is erősnek és kiegyensúlyozottnak érezzem magam, amely által minden nap készen állok az élet kihívásaira.
A baba-mama jóga foglalkozáson célom, hogy mindenki megtalálja a saját egyensúlyát és békéjét, hogy jobban megismerje testét és lelkét, és hogy az általam átadott tudás és gyakorlatok segítségével mindannyian a saját maga legjobb változatává váljon.
 
Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, akkor várlak szeretettel az órán, és segítek neked abban, hogy elindulj a testi és lelki egészséged felé vezető úton.
Netti
Galéria Adatkezelési tájékoztató Házirend Oktatóink
     © 2019 Kelenfa családi és szabadidőközpont oktato.php?oktato=34