REGISZTRÁCIÓ BEJELENTEKZÉS
+36 30 3351427  •  infokelenfa.hu
Márklyné Sas Gabriella
zongoratanár
 
email: info@kelenfa.hu
 
Márklyné Sas Gabriella vagyok, két gyönyörű kislány édesanyja, zongoratanárnő, zenei foglalkozásvezető és a „Zenén innen, mesén túl” komplex gyermekfoglalkozás megálmodója.
A zenélés és a gyermekekkel való foglalkozás szeretete gyerekkorom óta része az életemnek. Óvodákban, bölcsődékben, családbarát helyeken tartok zongorás, bábos, zenés, mesés foglalkozásokat: zenével mesélek, mesével zenélek.
29 éve zongorázom és több, mint 10 éve tanítok. Feladatomnak érzem, hogy a zenélés bármilyen formája a mindennapok része legyen kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Emellett igyekszem támogatni a szülőket abban, hogyan érdemes beépíteni a zenét a mindennapi tevékenységükbe, hogyan válhat napi rutinná az éneklés, mondókázás és hogyan segítheti át őket egy-egy nehezebb pillanaton.
Foglalkozásaim során könnyen megszólaltatható hangszereket, kéz- és ujjbábokat, vagy épp mesekártyákat használok, mert úgy gondolom a világ szépségeit a játékon keresztül lehet megismertetni a gyerekekkel – Zenén innen, mesén túl.”
Galéria Adatkezelési tájékoztató Házirend Oktatóink
     © 2019 Kelenfa családi és szabadidőközpont oktato.php?oktato=28