REGISZTRÁCIÓ BEJELENTEKZÉS
+36 30 3351427  •  infokelenfa.hu

Baba-mama jóga (kisbabás)

A baba-mama jóga foglalkozások során harmóniába kerülünk kisbabánkkal, miközben aszanák és pranayama gyakorlatok segítségével erősítjük testünket, hogy visszanyerjük szülés előtti vitalitásunkat.
Célunk, hogy testünk és lelkünk feltöltődjön, valódi minőségi időt töltsünk babánkkal, és megnyújtsuk kötött izmainkat, miközben erősítjük a core izomzatot és relaxálunk.
 
A foglalkozások során egy meghitt légkört teremtünk a zene segítségével, és elsősorban a vállakra, hátra, csípő- és has tájékára fókuszálunk. A test bemelegítése után, álló, ülő és egyensúly gyakorlatokkal nyújtjuk és erősítjük izmainkat, hogy visszaszerezzük kondíciónk. A fordított testhelyzetekkel revitalizáljuk testünket. Végül légző gyakorlatok és relaxáció teszi teljessé az órát, hogy testben és lélekben feltöltődve folytassuk napunkat.
 
A foglalkozás során több gyakorlatot is végezhetünk a babával együtt, ami a babának játék, az anyának pedig plusz lehetőség az erősítésre és a babával való önfeledt időtöltésre.
 
Csatlakozz hozzánk a jóga világába, fordítsd a figyelmedet saját magadra és a babádra és találd meg a harmóniát a mindennapokban.

Következő időpontok

Nincsen aktuális időpont.
Galéria Adatkezelési tájékoztató Házirend Oktatóink
     © 2019 Kelenfa családi és szabadidőközpont ora.php?ora=7