REGISZTRÁCIÓ BEJELENTEKZÉS
+36 30 3351427  •  infokelenfa.hu

Kriston intim torna nőknek

A Kriston Intim Torna igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási módszerének, az izomfejlesztő koncepciójának és a fejlődést, az alhasi szervek egészséges funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti.
 
A 12 órás foglalkozás sokak számára női életútjukhoz támogató adalék. A Kriston-módszerre jellemző hármas egészségtámasz: mozgásprogram + alhasvédő szokások + érzelmeket meghatározó gondolkodási stratégia. Mindezek, az egyéni mozgásprogrammal kiegészülve jelentős életminőség javulást generálnak. A Kriston Intim Torna hatásossága vizsgálatokkal igazolt. A résztvevők azon teendőket sajátítják el az egészségükért, amiket helyettük nem tehet meg az orvos. A medencefenéki izmok ereje, vérellátásukat biztosító erek fala, a hólyag-, méhtest-, végbél anatómiai magassága rendszeres gondozást igényel.
 
A Kriston Intim Torna elsajátítása és rendszeres végzése fiatal felnőttkortól javasolt az egészséges menstruációért, a minőségi szexualitásért, a termékenység elősegítése érdekében, a szülésre való felkészülésként, később a záróizmok megfelelő működéséért, a jobb életminőséget biztosító időskorért. A tudatos alhasvédelemmel minden életkorban kezedbe veheted az egészséged és megtapasztalhatod, hogy mennyire más, amikor a záróizmaidban érzékeled az erőt.
 
A Kriston Intim Torna nőknek tréning 17 éves kortól ajánlott.
 

Bővebb információ a Kriston-módszerről:
 
Kriston-módszer
 
Jelentkezés:
 
Kriston Központ weboldal: ITT
 
További időpontokra jelentkezés Bakó Eszternél: ITT
 
Résztvételi helyed biztosításához a tanfolyam díjának befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max.8 fő).
 
Ár szeptember 1-től: 49.000 forint
 
A tanfolyamot vezeti: Bakó Eszter – okleveles Kriston Intim Torna tréner, gyógytornász, pedagógus

Következő időpontok

2024.06.29.szombat9:30-16:00Bakó EszterIDŐPONT FOGLALÁS
2024.06.30.vasárnap9:30-16:00Bakó Eszter

2024.09.28.szombat9:30-16:00Bakó EszterIDŐPONT FOGLALÁS
2024.10.05.szombat9:30-16:00Bakó Eszter

Oktató

Bakó Eszter Kriston Intim Torna tréner
Galéria Adatkezelési tájékoztató Házirend Oktatóink
     © 2019 Kelenfa családi és szabadidőközpont ora.php?ora=10