REGISZTRÁCIÓ BEJELENTEKZÉS
+36 30 3351427  •  infokelenfa.hu

Szülésfelkészítés pároknak

Szülésfelkészítés pároknak személyesen
 
Ahogy közeleg a kiírt dátum, egyre nagyobb izgalommal várjuk a baba érkezését, és bizony gyakran egyre több kérdés merül fel a szüléssel kapcsolatban. Ezek bizonytalansággal tölthetik el a leendő szülőket. A szülés és a születés maga a csoda, amire érdemes tudatosan felkészülni.
 
A szülésfelkészítő workshopon (1x 2,5 óra) átbeszélünk olyan témákat mint például, hogy miben tud segíteni a kismamának a segítő a szülőszobán, hogyan tudja a tudatos légzés támogatni a vajúdás folyamatát, miért hasznos a fájdalom és mit kezdjünk vele, milyen vajúdó pozíciókból érdemes szemezgetni, vagy hogy miről szól az aranyóra. Szót ejtünk a hüvelyi szülés és a császármetszés előnyeiről és hátrányairól is.
 
A tanfolyamon elméleti és gyakorlati rész is van, ezért kérjük olyan kényelmes ruhában érkezz, amiben mozogni és ücsörögni is jól esik.
 
A workshopra ha megoldható, azzal a kísérővel érkezz, aki jelen lesz veled a szülőszobán.
Ajánlott a 34. betöltött hét után részt venni a programon, hogy ne merüljenek feledésbe a kapott információk a baba érkezéséig.
 
A tanfolyam minimum 2 családtól indul.
 
A tanfolyam érdeklődés függvényében 4-6 hetente kerül megtartásra. Előzetes részvételi szándék leadására is lehetőség van az info@kelenfa.hu-n.

Szeretettel várunk benneteket a Kelenfában.
 
Ha bármi kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal!

Következő időpontok

2024.06.29.szombat10:00-12:30Kuti MelanieIDŐPONT FOGLALÁS

Oktató

Kuti Melanie kismama és ovis jóga oktató

ÁRAK

1 alkalom:18000 Ft
Galéria Adatkezelési tájékoztató Házirend Oktatóink
     © 2019 Kelenfa családi és szabadidőközpont ora.php?ora=11